1 ק"ג קמח מלא 70% או 80% 2 כפות שמרים יבשים או קוביה של 50 ג"ר שמרים כף מלח 2.5 כוסות מים לרוטב: מלח אורגנו פטרוזיליה עלי בזיליקום שום גבישי 8 כפות קטשופ או רסק עגבניות 200 גרם גבינה צהובה פטריות או עגבניות או גבינה בולגרית או זיתים וכדומה
1. מערבבים את הקמח והמלח. ממיסים את קוביית השמרים בכוס מים פושרים, ומערבבים בעדינות לתוך הקמח (לא ישירות על המלח), מוסיפים את שאר המים תוך כדי ערבוב. 2. מניחים לתת לבצק לתפוח לשעה (אפשר יותר) ואז משטחים את הבצק עם מעט שמן בידיים על תבניות בינוניות (כ4 תבניות) 3. הכנת הרוטב: מערבבים רסק עגבניות, 1/4 כוס שמן ותבלינים: מלח, אורגנו, פטרוזילה, בזיליקום, שום גבישי, פלפל שחור וקטשופ לכדי ממרח אחיד. 4. מורחים את הרוטב על הבצק, מפזרים גבינה צהובה, מוסיפים את התוספות (פטריות, בצל וכו'). 5. אופים בתנור עד להשחמה.