אודות

פיצה פיתה

עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

מצרכים:

אופן ההכנה:

4 פיתות קטנות (פיתה ביס, מיני פיתה)

4 כפיות גדושות רוטב פיצה (קנוי או ביתי)

125 גרם גבינת חמד 16% "פיראוס" חתוכה לפרוסות

4 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים

אורגנו מיובש

פתיתי צ'ילי

2-1 כפיות שמן זית

1. מחממים את הגריל של התנור. מורחים כל אחת מהפיתות בכפית רוטב פיצה. חותכים את גבינת החמד ל־4 פרוסות, וחותכים כל פרוסה ל־9 קוביות. מסדרים 9 קוביות חמד על כל פיתה, ומניחים ביניהן את רבעי השמפיניון. זורים אורגנו מיובש ופתיתי צ'ילי, ומטפטפים למעלה מעט שמן זית.

2. מסדרים את הפיתות בתבנית שטוחה, וקולים תחת הגריל החם במשך 3-2 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מיד.

סגירת תפריט
דילוג לתוכן