אודות

פשטידת ברוקולי

עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

מצרכים:

אופן ההכנה:

חב' ברוקולי סנפרוסט (אפשר גם לקט נורמנדי)

7-8 ביצים

חב' שמנת לבישול השף הלבן

עד כ- 150 ג' גבינת חמד או בולגרית

כוס קמח רגיל

חב' אבקת אפיה

כף מרק עוף פרווה (אם הגבינה מלוחה מאוד אז פחות)

חמאה או מרגרינה

מחמאה לשימון התבנית

1. מביאים את הירק לרתיחה ומיד מסננים

2. בינתיים מערבבים את כל החומרים ביחד, ומשמנים את התבנית בחמאה

3. את הגבינה להמוסיפים וסיף לבלילה המוכנה כקוביות קטנות

4. כאשר הירק מבושל, מסננים ומפזרים בתבנית המשומנת ומעל שופכים את כל הבלילה ומכניסים לתוך תנור שחוממם מראש על 200 מ'

5. לאחר כ -5 ד' מנמיכים את החום ל- 160 מ', האפיה עורכת כ – 30 ד'.

המלצה: אפשר להוסיף כל סוג של גבינה צהובה לקראת סוף האפיה.

סגירת תפריט
דילוג לתוכן